vrijdag 26 februari 2016

Fallen Angels

Het belangrijkste nieuws van vandaag is de titel van het aangekondigde nieuwe studio-plaat, plus de vooruitgeschoven EP-singel. Fallen Angels is de titel van Dylan's aanstaande album. Wanneer dit album zal verschijnen, is niet bekend, maar ik verwacht dat de release (ver) achter Record Store Day zal zijn.
Want tijdens Record Store Day, 16 april aanstaande, zal een bijzonder Ep'tje worden gereleased. Op de A-kant: Melancholy Mood, All or Nothing at All. Het B-kantje telt de nummers: Come Rain or Come Shine, That Old Black Magic. Deze vier nummers, waarvan een aantal ook al tijdens de laatste tournee zijn gespeeld, zullen op Fallen Angels staan. Iets om naar uit te zien, zowel de plaat als de maxi-singel.
Tijdens Record Store Day van 2015 verscheen de singel (op blauw vinyl) The Night We Called It A Day met op de B-kant Stay With Me. Voor de editie van 2013 verscheen de singel Wigwam/Thirsty Boots, ter voorbereiding op de release van The Bootleg Series Vol. 10 : Another Self Portret.
Een ander gerucht komt van het blog van Tom Willems, dat van de aanstaande Japanse tournee een of meerdere concerten worden opgenomen voor een live-album. Mogelijk, het kan zijn, maar zeker is niet. Toen Dylan in 2013 begon met zijn redelijk vaste speellijsten, ging ook het gerucht van een mogelijk live-album. Dat album is er nog niet; of van een Japanse tournee een live-registratie komt, is dus maar de vraag.
We moeten geduld hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten