dinsdag 8 december 2020

Tournee 2021

Nick Cave heeft gisteren bekend gemaakt dat hij en zijn Bad Seeds in 2021 niet gaan touren. Ook de geplande optredens in Sportpaleis en Ziggo Dome gaan dus niet door. En dat terwijl deze optredens, in de agenda voor april 2021, al de vervangende shows zijn voor de geannuleerde concerten van april van dít jaar.
"De complexiteit en omvang van de tour die we hadden gepland, gecombineerd met de aanhoudende onzekerheid rond de pandemie, betekent dat we ondanks het harde werk van alle betrokkenen niet hebben kunnen garanderen dat de shows kunnen plaatsvinden," schrijft de band in een verklaring.
Je maakt je toch zorgen. Hoe zit het met Dylan? Die valt in de risicogroep voor wat betreft die vermaledijde corona. Was zijn optreden van 8 december 2019, vandaag dus precies één jaar geleden, zijn laatste 'show and concert'? Sloot Dylan zijn Never Ending Tour noodgedwongen af in the Anthem, Washington D.C.?
Je hoopt het niet. Maar ja, hij heeft zijn muziekrechten ook al verkocht. Je houdt er ongewild toch rekening mee, dat de bard dan toch met pensioen gaat. Niet helemaal gewenst, maar je doet niet altijd alles wat je zelf zou willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten