zondag 6 december 2020

Kronieken #62 | Soros

Jesse Dylan is de oudste zoon van Bob en Sara Dylan. Anders dan zijn vader, is Jesse wél een gedegen filmregisseur en -producent. Onlangs maakte Jesse een documentaire over de Joods-Hongaarse zakenman en filantroop George Soros.
Ondertussen houdt Trump zich nog fier staande in de strijd om het presidentschap. Hoewel alles er op lijkt dat uitdager Joe Biden de verkiezingen van november heeft gewonnen, geeft Trump de strijd nog niet op. Hij is nog steeds in functie als staatshoofd. Trump was zaterdag bij een campagnebijeenkomst in Valdosta in de Amerikaanse staat Georgia. Deze campagne is voor twee Republikeinse senatoren. Die nemen het 5 januari in een tweede stembusgang op tegen Democratische rivalen. 
Zou bij deze bijeenkomst ook Georgia On My Mind van The Band zijn gespeeld? De Canadees-Amerikaanse formatie nam dit nummer in 1976 op ter ondersteuning van de toenmalige Democratische presidentskandidaat Jimmy Carter. Okee, die was dan van de verkeerde politieke club. Maar de muzikanten gingen wel naar het diepe zuiden van de Verenigde Staten, vanwege de muziek. Het is deze streek waar religie zo diep geworteld is.
Misschien maakt Jesse ooit nog wel eens een film of documentaire over Trump en zijn strijd voor het Witte Huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten