woensdag 15 mei 2024

Cannabiskookboek

Een drukke tijd breekt aan voor Willie Nelson. Komende zomer toert hij met onder andere Bob Dylan door de Verenigde Staten. De outlaws.
In het najaar verschijnt een kookboek van Willie. Een cannabiskookboek, wel te verstaan. Deze recepten zijn gebaseerd op de favoriete maaltijden van het stel tijdens tours door het land en thuis. Elk recept zou "een kick van cannabis" bevatten om "zowel de geest als het lichaam tot rust te brengen".
Mevrouw Frits heeft al laten weten dat ze dit specifieke kookboek niet voor me zal kopen. Helaas. Het kon een prima combinatie zijn, door cannabis in de makkelijke moestuin te verbouwen. En dan het resultaat verwerken in de dagelijkse maaltijden.
Maar ja, je kunt niet alles hebben. Gezond leven is ook belangrijk. Dylan schijnt de laatste decennia ook gezond te eten en te leven. Of de verhalen van overmatig drugsgebruik en afkicken in een afkickkliniek waar zijn, of dat het verhalen uit de dikke duimen van praatjesmakers zijn, weet ik niet.
Doet er niet toe. Geeft allemaal niet. We drinken een goed glas bij de aankondiging van Willie's kookboek. En we verheugen ons op de outlaws.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten