vrijdag 2 september 2022

Time out of mind

De afgelopen dagen heeft Dylan's management nieuwe shows aangekondigd voor de komende Europese concertreeks. Het leek erop dat de twee shows in Glasgow, eind oktober, het slotakkoord zou zijn. Niets is minder waar. Woensdag 2 november staat Dylan in Manchester, vrijdag 4 november in Oxford, zaterdag 5 november is Bournemouth aan de beurt en maandag 7 november staan Dylan and his band in Dublin.
Zouden de komende dagen nog meer shows worden toegevoegd? We zullen het wel zien, maar dit lijstje met optredens is al behoorlijk was. 29 concerten in zo'n vijf weken, dat is een behoorlijk schema.
Overigens wachten we met smart op de officiële aankondiging van een nieuwe aflevering van de Bootleg Series. Gisteren zou dat communiqué al kunnen komen - maar dat is niet gebeurd. Het gerucht gaat dat deel 17 de periode rondom Time Out Of Mind behandelt.
Het is deze maand 25 jaar geleden dat Time Out Of Mind verscheen. Dat zou de reden zijn om BS17 over deze periode te laten gaan. Dat kan, uiteraard, maar ik heb niet de indruk dat Dylan zich bezighoudt met agenda-journalistiek. Maar je weet het nooit helemaal zeker.
Net zoals een bekendmaking wat wel of niet komt. We moeten geduld hebben. Alles wat we al horen en weten rondom Dylan is al mooi; al het overige is extra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten