donderdag 18 juli 2019

Liz Souissi

In 2015 trad Bob Dylan driemaal op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Een paar dagen eerder gaf hij een optreden in Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven. Het was zijn tweede concert in deze zaal. 17 februari 1993, ik was 7 jaar en 2 dagen, trad de maestro ook op in dezelfde hal.
Tijdens dat concert kwam Liz Souissi uit Bern, Zwitserland, het podium op. Ondanks dat een bewaker haar wilde wegsturen, mocht Swiss Liz een duet zingen met Dylan: The Times They Are A-Changin'.
Wat nadien van haar is geworden, weet ik niet goed. Het internet geef weinig aanknopingspunten. Behalve her en der wat, zoals via ExpectingRain en een artikel in het Eindhovens Dagblad.
Naar verluidt is deze Liz na het optreden behoorlijk verknipt geraakt. Het verhaal gaat dat ze ook is opgenomen wegens waanbeelden. Zo zou zij de teksten voor Dylan hebben aangeleverd. Dat is uiteraard niet zo.
Hier houdt het op voor wat betreft Lis Souissi. Een Zwitsers meisje dat de complimenten ontvangt van de zanger op een podium in Noord-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten