zaterdag 18 mei 2019

The Fastbreak Tour

Kort nadat ik de bootleg van Dylan's optreden van Woodstok '94 binnen kreeg, ontving ik de opname Blame It On Rio. Een registratie van het optreden van Dylan van 25 januari 1990 in Rio de Janeiro, Brazilië. Deze keer een uitgave van Zip City, die het concert in 2016 op een schijf zette.
Een cd op basis van de radio-uitzending van het concert. Het platenlabel meldt nog voor de volledigheid: No part of the package or artwork may be reproduced without the written permission of Zip City.
Natuurlijk.
Het optreden begint met een wat rommelige uitvoering van Subterranean Homesick Blues. Verder staat You're A Big Girl Now op de setlist, net als Tight Connection To My Heart (Has Anybody Seen My Love) en One Too Many Mornings. De begeleidingsband wordt niet vermeld in het boekje, wel weer op de site van Bjorner. Naast Dylan zelf staan G. E. Smith (guitar), Tony Garnier (bass) en Christopher Parker (drums) op het podium.
Bjorner meldt ook dat de setlist langer was dan wat op de cd is terug te horen. na Political World, nummer 17, speelden de mannen nog In The Garden, Like A Rolling Stone, en de toegiften Forever Young en Rainy Day Women # 12 & 35.
Het optreden was het vijfde in 1990 en de vijfde van The Fastbreak Tour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten