woensdag 23 januari 2019

Nederland

Over twee maanden begint Bob Dylan aan zijn Europese wintertounee 2019. De data en locaties zijn eind vorig jaar al bekend gemaakt. Zo treedt de Nobelprijswinnaar op in Düsseldorf, Praag (drie avonden), Parijs (ook driemaal), twee shows in Wenen en naar Santiago di Compostela.
Zouden het twee Europese tournees worden? Of één hele lange concertreeks op het Europese vasteland? Tussen het optreden in Valencia van 7 mei en Bergen van 21 juni zit anderhalve maand. Die Bergen-tour eindigt half juli in Kilkenny.
Ik wordt wat onrustig. Waar blijven de Nederlandse optredens? Komt Dylan überhaupt wel naar de Lage Landen voor een handjevol shows? En zo ja, wanneer dan? Is dat tussen Valencia en Bergen? Of na Kilkenny? Het valt wel in de cyclus van Dylan om nu weer ons land aan te doen. Sla zijn agenda er maar eens op na en je ziet dat de maestro om de twee jaar naar -doorgaans- Amsterdam komt.
Maar slaat de zanger deze ronde Nederland over? Ik weet het niet, mijn contacten met het management zijn niet zo dik bezaaid. Maar ik blijf duimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten