vrijdag 18 juli 2014

Setlist Pori, Finland, 17 juli 2014

Things Have Changed
She Belongs To Me
Beyond Here Lies Nothin'
To Ramona
The Levee's Gonna Break
Shelter From The Storm
Cry A While
Girl Of The North Country
Summer Days
Desolation Row
Tweedle Dee & Tweedle Dum
Lonesome Day Blues
A Hard Rain's A-Gonna Fall
Thunder On The Mountain

Encore

All Along The Watchtower

Bovenstaand de setlist van Pori, Finland, van gisteravond (met dank aan BobLinks). Een mooie afsluiter van deze Europese zomertournee 2014: de setlist is een soort samenvoeging van de twee speellijsten, die Dylan de afgelopen weken hanteerde.
Daarnaast was ook Pori weer een festival, dit keer een jazz-festival. Dylan & band stonden op het hoofdpodium. Het vierde festival van de oude bard tijdens deze tourleg. Dat ken enige hoop bieden voor de Nederlandse festivals als Pinkpop of zelfs North Sea Jazz. Hoewel ik vermoed dat Dylan zijn agenda niet aanpast op welk zomerfestival dan ook.
Gisteravond ook geen verwijzing naar het overlijden van Johnny Winter in de setlist. Evenmin aan dat afschuwelijke vliegtuigongeluk. Niet dat ik daar ook enige 'hoop' op had. Dylan is geen dominee-zanger, hoewel de scheidslijn bij hem niet zo helder is.
Enfin.
De komende dagen rust voor de grootmeester van de popmuziek. 9 augustus begint hij aan zijn Oceanië-tournee door Australië en Nieuw-Zeeland. Misschien neemt Dylan wel vakantie. Misschien ook wel niet; voor ons gewone stervelingen maakt dat ook totaal niets uit wat Dylan in zijn vrije tijd doet.
Wellicht gaat hij aan de slag met de laatste puntjes op de i voor Shadows In The Night, dat Frank Sinatra-album dat over een week of vijf in de winkels ligt. Je weet het niet; you never know.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten