donderdag 24 augustus 2017

Forever Young

In Almere werd afgelopen dagen het Forever Young Festival gehouden. Het plan was om eenzame 65-plussers uit hun isolement te halen. Een gratis festival, voor iedereen van 65 jaar en ouder. Ik kan het niet helpen dat ik moet denken aan Forever Young van Bob Dylan. Zo gaat dat dan.
Afgelopen week hield de website ExpectingRain.com een wedstrijdje, met als inzet het boek The Picnic At Blackbushe, in een luxe uitgave. Ik heb meegedaan, maar heb afgelegd tegen Pj Munks. Wij waren twee van de 119 deelnemers. De vragen met de juiste antwoorden waren als volgt:
Who played percussion at Bob Dylan's Blackbushe concert? - Bobbye Hall.
How many songs did Bob Dylan play at the Blackbushe concert? - 34 songs.
When was Street Legal released? - 15.06.1978
Overigens heeft Dylan twee data bekend gemaakt van zijn nieuwe tournee. Het wordt de Amerikaanse najaarstournee 2017, dat deel uitmaakt van de onvolprezen Never Ending Tour. De data en locaties zijn vrijdag 13 oktober in Valley Center en zaterdag 14 oktober in Las Vegas.
Natuurlijk, er is niets nieuws onder de zon. De wind draait en waait en draait en al draaiend keert de wind weer terug. Dylan tourt en reist en tourt en al tourende keert hij weer terug. De Dylan-fans publiceren en verzamelen informatie en boeken, en toch raakt de zee nooit vol.
We blijven almaar jong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten