zondag 13 november 2022

Life Itself (2018)

De film Life Itself komt al uit 2018, maar ik heb het afgelopen week pas voor het eerst gezien. Dat kwam door twee onafhankelijke redenen.
De eerste was een meisje uit de kerk. Zij was mee naar het Dylan-concert van 17 oktober. Omdat zij een streamingsdienst heeft en zo vaak films kan kijken, koos zij onlangs de genoemde film. En ontdekte ze dat veel Dylan-muziek voorbij kwam.
De andere reden is een blog van Tom Willems, die de film ook heeft gezien. "Het voelt fout om Life Itself alleen aan te prijzen vanwege de rode draad die Bob Dylan is in deze film, daarvoor is de film te goed. Ga gewoon kijken, mocht je de kans krijgen. Dat Bob Dylan er in voorbij komt is mooi meegenomen (en geeft mij de gelegenheid de film hier aan te prijzen)."
De film dus gezien. Het is geen Dylan-film. Ook geen film waarvoor Dylan de filmmuziek heeft gemaakt. Time Out Of Mind komt veel aan bod, vooral Make You Feel My Love.
Ik ben geen filmrecensent. Dus ik kan slecht beoordelen of dit een goede film is, of juist een cliché-film. Maar als er zoveel Dylan in voorbij komt, dan is het in ieder geval een film die je gezien moet hebben.
Als Dylan-fan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten