dinsdag 25 mei 2021

Kater

Gisteren vierde Dylan zijn 80e verjaardag. De hele dag door werd op televisie en radio aandacht aan dit feestje besteed. Vandaag is het 'the day after'. En dus een kater.
We bekijken de schade, ruimen de flessen Heaven's Door-whiskey op, luisteren nog naar wat albums.
Popzaal Hedon liet gisteravond een livestream zien. Ik had niet de indruk dat de livestream rechtstreeks vanuit Zwolle werd uitgezonden. Daarvoor ging de wisseling tussen de artiesten net iets te snel en te soepel.
Desalniettemin was het een leuke show van anderhalf uur. Met als opener de zusjes van Clean Pete, die onder meer Tangled Up In Blue uitvoerden. In de vertaling van Bart Peeters. Zo'n cello doet het altijd goed.
Net zo mooi was de uitvoering van Abandoned Love door Robin Scherpen. Leuke keuze, want dit nummer hoor je niet vaak. Zeker niet bij tributes. Net als Most Of The Time door Judy Blank, die even later met haar kompaan Yorick van Norden het nummer You're Gonna Make Me Lonesome When You go uitvoerdde. Ook een originele keuze. En puike uitvoering.
De finale van de livestream was een uitvoering door Bertolf, Yorik en Judy van My Back Pages. Dit nummer was ook de afsluiting van The 30th Anniversary Concert Celebration.
Voor de administratrie, de livestream van Hedon had Kees Schaper, Serge Bredewold, Len van der Laak, Kees Leewiszong en Rick Mensink in de begeleidingsband.
Het was een mooie avond. Een mooie dag. En nu weer door. Dylan blijft ook nooit lang ergens hangen of bij stil staan. We gaan door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten