vrijdag 17 juli 2015

Setlist Lörrach, Duitsland, 16 juli 2015

Things Have Changed
She Belongs To Me
Beyond Here Lies Nothin'
Don't Think Twice, It's All Right
Duquesne Whistle
I'll Be Your Baby Tonight
Pay In Blood
Full Moon And Empty Arms (song by Buddy Kaye and Ted Mossman)
The Levee's Gonna Break
Visions Of Johanna
Early Roman Kings
Shelter From The Storm
Blind Willie McTell
Tweedle Dee & Tweedle Dum
Desolation Row
Ballad Of A Thin Man

Encore

All Along The Watchtower

Bovenstaand de setlist van gisteravond in Lörrach, Duitsland (met dank aan BobLinks). Hiermee is de Europese zomertournee van 2015 afgerond. Dylan heeft nu 2,5 maand rust, voordat hij 1 oktober weer start aan een nieuwe tournee. Dan komt de Amerikaan opnieuw naar Europa, waarbij er vier optredens staan gepland in Nederland (maandag 2 november in Muziekgebouw Eindhoven, donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 november in Carré, Amsterdam).
Wat gaat er in de tussentijd gebeuren? Wordt er misschien een nieuwe cd uitgebracht? En wat voor een cd zal dat dan zijn? Een nieuw studio-album? Een verzamelaar? Worden we verrast met de twaalfde aflevering van The Bootleg Series, met als thema Blood On The Tracks of The Gospel Years? Of komt er eindelijk een vervolg op het eerste deel uit Dylan's autobiografie Chronicles?
Natuurlijk, het is koffiedik kijken. Omdat we het gewoon niet weten. Maar ook omdat we ons moeten laten verrassen. Zoals Dylan ons vaker heeft verrast. De verrassing is immers de kracht van de meester, in deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten