zaterdag 18 juli 2015

Najaarstournee 2015

De zomertournee die Bob Dylan donderdag afsloot was nog niet voorbij, of de nieuwe data voor in het najaar werden alweer bekend gemaakt. Donderdag 1 oktober reizen Dylan and his band opnieuw af naar het Europese continent voor een serie optredens. Aan het slot van die tour staan vier optredens in Nederland – maandag 2 november in het Muziekgebouw Eindhoven (hierna een tussendoortje in het Franse Rouen, 3 november) en donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 november in Carré, Amsterdam.
Inmiddels zijn er zes optredens in november bijgeboekt: vrijdag 13 november en zaterdag 14 november in Basel, woensdag 18 en donderdag 19 november in Bologna (Italië) en vrijdag 20 en zaterdag 21 november in Milaan. Misschien dat Dylan een lang tourprogramma wacht in het najaar. Twee maanden met de tourcamper door Europa reizen. Fiets mee, zodat hij -incognito- de stad per fiets kan verkennen.
Het zou kunnen. De periode tussen de net afgeronde tournee en de komende Revue is vrij lang, dik twee maanden. Tijd genoeg om aan de lijst met data en locaties nieuwe data en dito locaties toe te voegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten