vrijdag 30 mei 2014

Aantekeningen #6: Links

Twee links wil ik in dit stukje voorleggen.
Allereerst een link naar het blog van Marnix de Boer, een 14-jarige jongen. Sinds twee maanden is deze jongen aan het bloggen. Met name over Bob Dylan. Hij bespreekt regelmatig Dylan-albums, die hoge cijfers van hem krijgen. Daarnaast wordt een aantal andere thema's, gelinkt aan Dylan, bij de hoorns gevat. Leuk, interessant. Het is nog geen 'Bob Dylan in (het)Nederland(s)', maar ik heb goede moed.
De andere link gaat naar Peter van Cappelle, mijn collega bij Classic Rock Mag. Zijn muzieksmaak is bijzonder breed. Dat kan een zwakte zijn, omdat je niet kiest voor één stroom of artiest. Voordeel is wel dat hij dus veel schrijft over muziek. En dus ook over Bob Dylan. Ik neem het ter kennisgeving aan.
Verder is de Oceanië-tournee nu min of meer compleet, hoewel BobLinks.com nog wel wat aanvullende data verwacht. Er zouden nog zomaar zes extra data kunnen worden geplaatst in de zomer/najaarstournee. Eerst maar de komende tournee door Europa afwachten. De Europese tournee start over ruim twee weken, maandag 16 juni.

1 opmerking: