zaterdag 15 oktober 2022

Lage Landen

Bob Dylan is in de Lage Landen. Na de drie Parijse optredens, staat vanavond een optreden in Vorst Nationaal in Brussel op de agenda. Het is de eerste show van de drie concerten in de Lage Landen - zondag en maandag treedt Dylan op in AFAS Live in Amsterdam.
Ik stel me zomaar voor dat de Vlamingen uitkijken naar When I Paint My Masterpiece, vanwege die ene zin: I left Rome and landed in Brussels. Als je na dit concert de opnames hoort, zul je een deel van het publiek horen applaudiseren. "Dit gaat over ons!"
Tijdens deze tournee worden mobiele telefoons letterlijk in de ban gedaan. Het moet maar eens afgelopen zijn dat je een concert live bijwoont, maar het volgt via een beeldschermpje.
Desalniettemin heb je altijd handige jongens die het concert opnemen met verborgen microfoontjes. Dat is een stuk makkelijker te verbergen dan een camera in je telefoon.
Enfin.
De site BobLinks is weer veilig, dus via die site komt een uitgebreide setlist de wereld in gestuurd. We kunnen de speellijst inmiddels wel dromen. Maakt niet uit. Ik verliet Rome en landde in Brussel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten