vrijdag 27 mei 2022

81 Revisited

Goed. Bob Dylan werd afgelopen dinsdag 81 jaar. Toen hij 60 werd, schreef Herman Veenhof in het Nederlands Dagblad dat die mijlpaal werd behaald 'op losse groeven'. Die groeven zijn in de tussenliggende jaren alleen maar dieper geworden.
Afgelopen dinsdag dus. Een verjaardag in huize-Dylan. Ja? Was het wel in huize-Dylan te Malibu, Californië? Zaterdag trapt Dylan zijn Amerikaanse zomertournee 2022 af in Spokane, Washington. Misschien dat de bard met zijn band al naar de westkust van de Verenigde Staten afgereisd. Om in alle rust te reperteren voor de komende tournee.
Maakt ook niet uit. Alsof het ons als gewone stervelingen aan gaat waar en hoe Dylan zijn privé-leven verder invult.
Goed.
De vieze glazen staan in de vaatmachine. De doffe nootjes en blokjes kaas zijn in de GFT-bak gegooid. Het pakpapier van alle cadeaus is opgeruimd. T-Bone Burnett is ondertussen bezig met zijn nieuwe geluidsdrager.
Ter promotie van dat nieuwe schijfje, had de producer Dylan al gestrikt om zijn eigen materiaal opnieuw op te nemen. Het is voor de serie Ionic Originals. Dylan heeft hiervoor onder meer Blowin' in the wind opgenomen - die singel wordt 7 juli geveild.
Ik sla deze veiling maar even over.
Eerst nog bijkomen van Dylan's 81e verjaardag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten