dinsdag 11 juli 2017

Kronieken #24: Nieuwtjes

Omdat Dylan maandagavond geen optreden verzorgde, is er vandaag ook geen setlist. De afwezigheid van een setlist geeft gelegenheid om andere dingen te delen. Zoals over het interview met Tony Garnier in het tijdschrift De Bassist. Ik schreef er al eerder over. Niet in het fysieke tijdschrift opgenomen, maar wel online gepubliceerd: een “outtake” van Garnier over The Band.
Het andere is de aangekondigde lezing over Spraakmakende boeken - Bob Dylan, Liedteksten. Deze lezing vindt woensdag 29 november 2017 plaats, en wordt dus nu mooi op tijd aangekondigd. Dat heeft alles te maken met de setting waarin dit alles gebeurd. De lezing is onderdeel van de Volksuniversteit Fryslân. Zoals ze over zichzelf schrijven:
“Volksuniversiteit Fryslân is een dienst van Bibliotheken Midden-Fryslân en is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Volksuniversiteiten. Volksuniversiteiten zijn er voor iedereen ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. U volgt cursussen samen met andere cursisten in een ongedwongen en gezellige sfeer. Dat maakt leren gemakkelijker en plezieriger. De cursussen van de Volksuniversiteiten zijn niet gericht op het behalen van een diploma.”
Waarvan akte.
En ja, ik heb al een toegangsbewijs voor deelname aan deze Dylan-cursus in mijn eigen stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten