zaterdag 18 oktober 2014

Setlist Seattle, Washington, 17 oktober 2014

Things Have Changed
She Belongs To Me
Beyond Here Lies Nothin'
Workingman's Blues #2
Waiting For You
Duquesne Whistle
Pay In Blood
Tangled Up In Blue
Love Sick
(Intermission)
High Water (For Charley Patton)
Simple Twist Of Fate
Early Roman Kings
Forgetful Heart
Spirit On The Water
Scarlet Town
Soon After Midnight
Long And Wasted Years

Encore

All Along The Watchtower
Blowin' In The Wind

Bovenstaand de setlist van gisteravond in Seattle (met dank aan BobLinks). De eerste van drie avonden in Seattle, maar bovenal de eerste van de Amerikaanse najaarstournee 2014.
Wat valt op? Er hebben geen personele wijzigingen plaatsgevonden in de begeleidingsband van Dylan. De grootmeester is tevreden over zijn personeel; de muzikanten zien nog genoeg uitdagingen om bij hun werkgever te spelen.
De setlist is ongewijzigd gebleven ten opzichte van de vorige subtour. Het lijkt erop dat Workingman's Blues #2 definitief de plek heeft ingenomen van What Good Am I?, naar verluidt met een herschreven tekst.
Maar zijn deze opvallendheden van belang? Ik vrees van niet. Het is 'geneuzel in de marge'. Maar toch kijk ik er naar. Stiekem zoek ik naar een soort geheime boodschap, wetende dat zo'n geheime boodschap niet gegeven zal worden. En het risico beseffende van de 'Paul is dead'-theorie.
Deze theorie heerst onder Beatles-fans, die beweren dat de bassist van de band is verongelukt en is vervangen door een look-a-like. Hiervoor zien zij geheime boodschappen, zoals het nummerbord van de auto op de hoes van 'Abbey Road'.
Zo erg kan het dus zijn.
Maar zo ver is het bij Dylan niet. Gelukkig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten