vrijdag 18 februari 2022

Storm Eunice

Terwijl storm Eunice over ons land trekt, zit ik binnen. Luisterend naar de bootleg van 10 april 2009. Die avond speelde Dylan onder meer Boots of Spanish Leather. Goed lied voor Code Rood.

So take heed, take heed of the western wind
Take heed of the stormy weather

Op de westpunt van het Britse eiland Isle of Wight is het windsnelheidsrecord gebroken. Daar werd een windsnelheid van 196 kilometer per uur gemeten. Dat overtreft zelfs de hoogste windsnelheid van de Great Storm van 1987, meldt correspondent Arjen van der Horst.
Isle of Wight is het eiland dat aan Dylan gekoppeld is. In 1969 gaf Dylan hier een optreden - een van zijn weinige optredens tijdens zijn tour-sabbatical. Zijn concert was onderdeel van het gelijknamige driedaagse festival; Dylan werd bijgestaan door The Band, dat later ook nog zelf een show weggaf.
Zou Co de Roodt nog leven? Misschien wel en heeft ze weer een volle dag vandaag. Ontspan, Co. Blijf lekker binnen zitten, doe ramen en deuren dicht en zet je telefoon uit. Zo kun je rustig naar de bootleg van 10 april 2009 luisteren, zonder dat je gestoord wordt.

And yes, there’s something you can send back to me
Spanish boots of Spanish leather

Geen opmerkingen:

Een reactie posten