donderdag 11 februari 2021

Beschonken Bruce

Bruce Springsteen is in opspraak gekomen. Door een reclame-filmpje voor Jeep, tijdens de Superbowl. De Super Bowl is de American footballfinale die elk jaar in februari gespeeld wordt in de Verenigde Staten tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference.
Springsteen trad afgelopen zondag tijdens de rust van het sportevenement voor het eerst ooit op in een reclame, met een betoog tegen verdeeldheid. In zijn eigen Jeep reed hij naar het midden van de VS, om een kaarsje voor de eenheid in het land op te steken in een kapel.
Dylan heeft ook eens een Superbowl-reclame gemaakt. In 2014 trad hij op namens Chrysler. Nadat hij in 2004 al eens lingerie van Victoria Secret aan de vrouw bracht. En in 2015 was er die commercial met een pratende IBM-computer, die de teksten van Dylan had geanalyseerd.
Enfin.
Enkele dagen na de Superbowl-reclame met The Boss kwam via roddelsite TMZ naar buiten dat Springsteen in november in de staat New Jersey is aangehouden wegens rijden onder invloed, roekeloos rijden en alcoholgebruik op verboden terrein. Hij zou zich hebben opgehouden op een afgesloten recreatieterrein.
Rustig aan, ouwe rocker.

2 opmerkingen:

  1. Toch even ter verduidelijking: hij had 0,02 promille in zijn bloed. Eén pintje dus. In België en Nederland niets aan de hand, volgens de huidige wetgeving, waarbij alcohol wel aanzien wordt als maatschappelijk aanvaardbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjah, in Amerika gelden toch weer andere regels dan in de Lage Landen.

    BeantwoordenVerwijderen