zaterdag 17 oktober 2015

Aantekeningen #24: Volkswagen en Carré, of: Kaartjes aangeboden

Woensdag en donderdag speelde Bob Dylan in Berlijn, de Duitse hoofdstad. Locatie van handeling was de Volkswagen Halle – vermoedelijk is Dylan één van de laatste internationale artiesten die in deze hal heeft opgetreden. Volkswagen is niet zo zuiver op de graat als dat het autobedrijf graag had willen zijn. Misschien heeft het gedoe met de 'sjoemelfraude' wel tot gevolg dat Volkswagen zijn grote sponsor-acties, zoals de naam op een concerthal, moet terugnemen.
Over drie weken ben ik bij het concert van de grootmeester der popmuziek in Carré. Dylan komt al aan het begin naar Nederland voor zijn Hollandse concerten. Maandag 2 november is het Muziekgebouw in Eindhoven het 'plaats delict', een dag later even op en neer naar het Franse Rouen, om donderdag, vrijdag en zaterdag in Amsterdam op te treden.
Het is Dylans debuut in deze theaterzalen. De afgelopen jaren trad hij op in Ahoy of Heineken Music Hall. Het is nog wel de moeite waard om voor de administratie een overzichtje te maken met Dylans Nederlandse optredens. Een overzichtje met datum, concerthal en stad. Maar dat voor een later moment. Misschien.
Ik ga zelf zaterdag 7 november naar het concert. Namens een vriend bied ik twee kaartjes aan voor hetzelfde concert. Het gaat om de kostprijs (twee keer 168 euro). Belangstellenden kunnen contact opnemen via fritstromp[at]gmail.com.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten