donderdag 7 oktober 2021

Cultuurschuur

Bob Dylan, de legendarische singer songwriter, is dit jaar 80 jaar geworden. Om dit te vieren tourt deze groep bekende muzikanten onder de naam DYLAN 80 vanaf oktober 2021 door Nederland met een programma met bekende en onbekende songs van deze legendarische muzikant. Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden natuurlijk ook bekende songs als Knockin’ on heaven’s door, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld.
De band treedt zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00 uur op in de cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De zaal gaat om 19.30 uur open.
Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via een mail naar info@dekunstmacht.nl / 06 13230949. Toegangsprijs 15 euro per bezoeker, contant (en graag gepast) te betalen aan de kassa. Tevens wordt bij de ingang gevraagd om een QR-code, papieren vaccinatie of Coronacheck.
Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

Robbert Smit (gitaar, zang)
Willem Schoone (gitaar, basgitaar, mondharmonica, zang)
Victor Posch (piano, sax, dwarsfluit, zang)
Nout ingenhousz (drums, zang)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten